Om os

Bangsbogruppen blev etableret i 2005 af Peter Bangsbo. I dag beskæftiger gruppen sig med 3 hovedgrupper inden for ejendomme;

  • Egen anlægsportefølje
  • Ejendomsservice
  • Udvikling/ombygning af eksisterende ejendomme eller nybyg.

 

Anlægsportefølje

Bangsbogruppen råder i dag over blandede lejemål. Lejemålene er af varierende størrelse og anvendelse, dog primært fokus på bolig og kontor. Hovedvægten af aktiviteterne befinder sig i og omkring Storkøbenhavn. Anlægsporteføljen består af, velbeliggende og velvedligeholdte udlejningsejendomme med central placering, der anvendes til bolig, kontorudlejning, samt detailudsalg. Filosofien er, at velbeliggende og velholdte ejendomme tiltrækker de bedste lejere/kunder. Porteføljen er p.t. fuldt udlejet.

 

Ejendomsservice

Bangsbogruppen varetager ejendomsservice på egen anlægsportefølje, samt eksterne kunder i og omkring København. Vores velkvalificerede medarbejdere varetager alle opgaver, der knytter sig til en ejendom inde såvel som ude. Det være sig både sommer og vinter.

Skriv endelig hvis I ønsker et tilbud på seriøs ejendomsservice til en konkurrencedygtige pris.

 

Udvikling

Ved hvert eneste udviklingsprojekt vurderer vi nøje hvilke rådgivere, der vil være bedst til at løse den konkrete opgave, og samarbejder derefter om opgaven under behørig hensyntagen til den aktuelle placering og de nære omgivelser. Det er den form for projektudvikling, som vi tror på giver det bedste resultat.

 

Kontakt os

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din besked